kamera tikam merakam dunia
[img]http://2.srv.fotopages.com/2/22297338.jpg[/img]
By: Nasir Jalal

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Thursday, 26-Apr-2012 13:46 Email | Share | | Bookmark
Broga Hill

 
 
 
View all 10 photos...








Broga Hill is located in a little old town called Broga on the borders of Negeri Sembilan and Selangor. It’s believed that the name Broga is derived from a mythical forest beast named Buragas (thanks Wiki). It’s a very quiet little town filled with fruit farms, temples and palm oil estates. Of course, one of these estates will lead us up to Broga Hill.

A whole bunch of us decided to sacrifice our precious sleep and make our way out there one fine Saturday morning. Some of made up the right hill while some of us went up a mosquito-infested hill on the other side of town.

We were just in time for a lovely sunrise and wasted no time clicking away, posing, laughing, jumping and erm, more posing. All that huffing and puffing up the hill was so worth the amazing scenery and the great time we had up there.

It’s definitely a great place to check out and just chill. I am so going back that again one day.




Sunday, 6-Jan-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Qaisarah Birthday

Si Odah yang sibuk nak tiup kek
 
 
View all 9 photos...
Qaisarah punya hari lahir sebenarnya 7 Jan, tapi buat sehari awal sebab hari Isnin memasing sibuk dengan kerja


Sebenarnya si Odah tu yang beria-ia


Yang birthday siapa, yang beria-ia nak bukak hadiah siapa???


Saturday, 5-Jan-2008 14:51 Email | Share | | Bookmark
Lunch Gathering

Time nak balik
Aku dah gemuk balik
hasil hair treatment yang tak berjaya
View all 9 photos...
Lunch gathering at Armada Hotel last saturday





Tuesday, 10-Jul-2007 09:45 Email | Share | | Bookmark
makan Durian

Tempat-Kalumpang
Aktiviti Sampingan- camping tepi sungai




Thursday, 21-Dec-2006 07:20 Email | Share | | Bookmark
Cameron Highlands

gaya seorang lelaki macho
anak aku nak ajak aku main aku dah mengantuk
Si Sakai tok batin tengah berdengkur
View all 28 photos...
Kelmarin aku pergi Cameron Highland, dah lama tak kesini dan disebabkan aku sewa apartment 3 bilik dan boring kalau family aku jee yang pergi, Si Sarban and Baharin join sekali so apartment tu crowded-lah dengan 3 family dan bising bangat dengan budak kecik.

Pergi ikut jalan Simpang Pulai, ok jugak jalan dia tak ada belok belok dan balik kita orang ikut jalan lama.

Advise aku kalau nak pergi Cameron jangan pergi hujung tahun sebab hujan - masa time aku nie, drizzle sepanjang masa, tapi macammana nak buat, kenalah berjalan jugak, dah sampai, takkan nak duduk dalam bilik ajee, tapi ada advantagenya pergi masa hujan nie - sejuk sikit .

Anak aku yang kedua pulak demam sehari sebelum ke sana, initially plan nak kansel jee trip nie tapi kenang kenangkan dah janji dengan Baharin dan Sarban, kena go on jugak.,


Qaisarah dan mak dia




laki orang





[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net